19 — Interview — en voor andere evenementen. Nu ben ik plannen aan het schrijven. Dan ligt deze nu gezellig gedekte tafel, vol met papieren en post-it’s en maak ik stapeltjes met what’s burning en wat nog even kan wachten. Ik ben nu bezig met certificering, een keurmerk. Veel consumenten hechten waarde aan zekerheid. Het lag al volledig klaar in 2019, maar toen brak corona uit. Met wat kleine aanpassingen kunnen we het binnenkort uitrollen. Als straks de website goed loopt en het programma draait, ga ik op pad.” Je hebt je een aantal maanden kunnen verdiepen in de processen van de ANVR. Waar gaan je handen van jeuken? “De website. Voor de leden werkt het perfect en voor hen ook geen prioriteit dat hij vernieuwd wordt. We zijn een branchevereniging en hoeven geen reizen te verkopen. Wat wel belangrijk is, is dat we goed zichtbaar zijn voor de consument. We zijn veel te bescheiden. Als ik zie hoe Frank zich heeft geprofileerd - omdat corona dat van hem vroeg - en nu zie hoe hard er gewerkt wordt, mag dat veel meer naar buiten. Wat dat betreft wil ik zoveel. Een podcast zou ik geweldig vinden, blogs op de website. Het bestuur en mijn collega’s zeggen dan: “pas op hé, rustig aan. Je kunt niet alles tegelijk oppakken.” Er liggen dus genoeg uitdagingen? “Oh ja! Hoe ga je leden laten groeien is een mooi voorbeeld. Daar zit nog wel potentie in. Ik heb een denktank samengesteld waarmee we binnenkort van start gaan. Maar liefst veertien marketing experts die meedenken over komende campagnes en hoe we het merk ANVR kunnen versterken naar de consument. Daar heb ik heel veel zin in. Uiteindelijk moet de bekendheid van de ANVR gedragen worden door leden, want dat zijn onze ambassadeurs. Ook moeten de kernwaarden duidelijker worden. Die zitten een beetje verstopt. Dat is niet allemaal in één jaar te regelen.” Opening van het nieuwe terras Vooraf: pompoen,tomatensoep Vooraf: een heerlijk verse pompoen/ tomatensoep Hoofdgerecht: een ovenschotel met zalm, aardappeltjes, groene asperges en hazelnootjes Na: een koffie met lekkernij in de vorm van truffels, caramelblokjes en nougat WAT HEEFT HANITA VOOR ONS GEKOOKT?
RkJQdWJsaXNoZXIy ODY1MjQ=